Medarbetare

Vi strävar efter att attrahera, utveckla och behålla enastående medarbetare. Gemensamt för alla våra medarbetare är ett stort personligt driv och en strävan att utmana varandra.

Våra medarbetare har många olika bakgrunder. Hos oss finns både legitimerade läkare, disputerade forskare, civilingenjörer, ekonomer, apotekare med flera. Vi ser en styrka i att kunna sätta samman tvärprofessionella team, där var och en kan bidra med unik kompetens för att utarbeta de bästa lösningarna inom strategisk rådgivning.

Vi drivs av visionen mätbart förbättra hälsan hos befolkningen.

Vilka arbetar hos oss?

”Här finns förutsättningar att arbeta med strategiska frågeställningar inom svensk sjukvård på ett annat sätt än jag upplevde som kliniskt verksam läkare.”

– Christian Danielsson, Leg. läkare, Med. dr

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

”Jag arbetar just nu med banbrytande innovativa arbetssätt inom sociala investeringar och vård för asylsökande. Arbetet här är en rolig utmaning som ger stora möjligheter att utvecklas.”

– Josefin Klingvall, Civilekonom

”Som konsult på Lumell får jag möjlighet att utveckla min problemlösningsförmåga. Det som motiverar mig är att jag får möjlighet att jobba med olika klienters frågeställningar och successivt får ökat ansvar.”

– Katarina Marmolin, Civilingenjör

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

Vi rekryterar kontinuerligt lovande managementkonsulter.
Vill du bli en del av vårt team?

Lediga tjänster Om att arbeta hos oss