Rekryteringsprocess

Vår rekryteringsprocess består av fem steg där fokus är att lära känna dig bättre och testa din problemlösningsförmåga genom ett antal intervjuer. Vår rekryteringsprocess löper normalt över 2-3 veckor och vi strävar efter att ge dig snabb återkoppling efter avslutad intervju.

1. Ansökan

Maila oss ditt CV, betyg och ett kort personligt brev

2. Coachning

Du får coachning av en av våra medarbetare inför intervjuerna

3. Intervju

Vi lär känna dig genom traditionella och case-baserade intervjuer

4. Referenser

Vi kontaktar dina referenser

5. Erbjudande

Efter övervägande får du ett jobberbjudande

1. Ansökan

Vi vill ha en fullständig ansökan som innehåller CV, universitetsbetyg och ett kort personligt brev. Ansökan skickas in online via länken nedan.

Skicka in din ansökan

2. Coachning

Inför intervjuerna erbjuder vi dig coachning för att ge dig förutsättningar att lyckas så bra som möjligt. Under coachningen får du konkreta tips kopplade till den delen av intervjun som handlar om caselösning, exempelvis kring hur du kan strukturera problemlösningen. Du får också chansen att ställa eventuella frågor kring vårt företag eller rekryteringsprocessen.

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

3. Intervjuer

I första intervjuomgången träffar du två av våra projektledare. Syftet är att lära känna dig bättre och att du ska få större inblick i hur det är att arbeta på Lumell Associates. Under intervjuerna kommer du få lösa case kopplat till de frågeställningar vi dagligen arbetar med.

Om en andra intervjuomgång blir aktuell träffar du en eller flera representanter ur vår ledningsgrupp för ytterligare intervju och caselösning.

4. Referenser

Vi kontaktar alltid dina referenser under rekryteringsprocessen och du bör därför vara beredd att lämna kontaktuppgifter.

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

5. Erbjudande

En lyckad process avslutas med ett anställningserbjudande. Vi satsar på våra medarbetare och erbjuder konkurrenskraftiga löner och personalförmåner.