Karriär

När du börjar hos oss blir du genast en viktig del av ett team som arbetar med komplexa frågeställningar. Våra uppdragsgivare finns på alla nivåer inom välfärdssektorn, från Regeringskansliet, myndigheter, regioner och landsting, till enskilda kommuner samt utförare. Genom att arbeta hos oss får du lära dig många värdefulla verktyg inom strategisk rådgivning, såsom ledarskap, problemlösning och projektledning. Du får arbetar i en inspirerande och utvecklande miljö tillsammans med medarbetare som har mångårig erfarenhet från management consulting, både nationellt och internationellt.

Vår kultur och arbetsmiljö

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

Inspirerande utmaningar

Vi arbetar dagligen med att lösa de viktigaste frågorna för välfärden och samhället. Vi utmanar oss själva att alltid ligga steget före och inspirera vår omgivning till förändring och utveckling.

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

Individuell utveckling

Vi erbjuder en gedigen praktisk utbildning i problemlösning baserat på metoder från världsledande konsultbolag. Våra medarbetare är vår största tillgång och därför är professionell utveckling hos oss både är ett krav och ett löfte.

Lumell Associates - Strategisk rådgivning

Tvärprofessionella team

I våra team kombinerar vi olika kompetenser och erfarenheter. Detta skapar en prestigelös kultur där vi lär av varandra och gemensamt utvecklar de bästa lösningarna.

Vilka arbetar hos oss?

Våra medarbetare har många olika bakgrunder. Gemensamt för alla våra medarbetare är ett stort personligt driv och en strävan att utmana varandra. Läs mer 

Lediga tjänster

Läs mer

Rekryteringsprocessen

Läs mer